torsdag 27 februari 2014

Cheesecake Factory, farväl och Plugg

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev igen... Det har inte hänt så mycket på senaste tiden. Jag jobbade hela förra helgen nästan. Jag hade söndag kväll ledig så jag åkte till Marina Del Ray för att käka sen middag på Cheesecake Factory med mina tre svenska kompisar Sara, Filippa och Erika. Erika är en ny au pair från Sävsjö som bor väldigt nära Sara i Venice. Det är alltid kul när det kommer fler svenskar hit. Vi fick vänta i över en timma för att få bord. Jag kom dit först vid 7.20 pm och ställde mig i kö och fick berättat för mig att det är 40 minuters väntetid för ett bord inomhus. Jag tänkte: "Vi har ju tid, det stänger inte förrän 10." Vi fick vårt bord 8.40 pm tror jag. Vid 9.40 hade vi precis ätit klart och bestämde oss för att dela på en cheesecake-bit tillsammans. Detta är en typisk kvällsmiddag med kompisar här i LA. Mycket väntan, många skratt och kul sällskap. Jag hade en riktigt trevlig kväll, men det var jobbigt att gå upp tidigt dagen efter..
På måndagen var det en au pair som skulle ha sitt "Hejdå" på stranden. Hon åkte nämligen tillbaka till Österrike i tisdags eftersom hon varit här i 13 månader. Hon ville jättegärna förlänga, men det var något hon behövde göra i Österrike som gjorde att hon var tvungen att åka hem. Johanna som hon heter, var väldigt ledsen och glad på samma gång. Det var mest ledsamhet och det var ingen rolig kväll enligt mig. Det var kallt och det var endast två till där. Jag visste att det skulle bli så, men jag hade lovat henne att jag skulle komma så jag ville inte backa ur. Den sista dagen i LA hade hon gjort sin första tatuering. Motivet var Kalifornien och jag tyckte att den var ganska fin. Själv har jag inga planer på tatueringar. Det måste vara något extremt speciellt och unikt för mig om jag ska göra det och jag som är så velig med småsaker skulle aldrig kunna bestämma motiv.

Nu till något roligare! Jag ska på helgkurs i LA den här helgen :D Det är en kurs som heter LA Tour and the American experience. Innan kursen var vi alla tvungna att skriva 2 uppsatser och göra ett projekt. Jag minns inte om jag skrivit om det tidigare, men det tog ett antal timmar att få det färdigt. Jag har två kompisar från San Fransisco som kommer ner i helgen som ska gå på kursen också och det ska bli jättekul att få träffa dem igen. Dessutom är Sara och Madeleine där. Jag hoppas ändå att jag kommer lära känna många nya kompisar där.

Kursen ger mig 4 credits och jag behöver 6 credits allt som allt. Detta är något som Cultural Care kräver från oss, men som jag bara tycker är onödigt. De flesta au pairer väljer kurser som är slappa och lär sig inget på det ändå. Jag tar bara helgkurserna för att bli av med det. Nästa år får jag dock läsa på Pepperdine University förhoppningsvis. Det är ett av de dyraste och vackraste universiteten i hela USA. Jag kan dock läsa en auditorium class som är billig. Då lyssnar jag bara på vanliga studenters klasser och får mina credits på så sätt. Det kostar "bara" $100 per credit. Om man skulle studera där som vanlig student snackar vi $60 000 per termin och då ingår inte ens boende eller mat på de svindyra studentkorridorerna som finns där. Dessutom är det en avgift per credit som är helt hutlös. Jag förstår inte hur ens någon har råd att studera där. De flesta ungdomar som studerar där kommer dessutom körandes i en Porsche eller liknande som deras pappa förmodligen betalat, liksom de dyra studiekostnaderna.



måndag 17 februari 2014

Kändisspaning

Det har varit Valentine's Day och jag gjorde inget speciellt direkt, men jag gav en liten present till min värdfamilj och jag fick en också. Vi var på stranden en stund och jag gjorde ett hjärta i sanden med mamma inuti. Jag skickade bilden till henne och hon blev jätteglad!

Ännu en helg har passerat och jag var ledig hela söndagen så jag drog nytta av dagen så gott jag kunde. En kompis som jag träffade samma dag som jag fixade mitt visum i Stockholm, var nere i Santa Monica över helgen. Hon bor i San Fransisco och jobbar som au pair. Hon flyttade tre veckor tidigare än jag till USA. Hon och en kompis hade tagit bussen ner till Los Angeles i torsdags och flög hem igår kväll efter att jag skjutsade dem till flygplatsen. De har varit här tidigare och hade sett de stora turistattraktionerna såsom Hollywood-skylten, Beverly Hills, Walk of Fame, Universal Studios, Venice Beach och Santa Monica. Vi visste inte riktigt vad vi skulle hitta på. Klockan 10.30 hämtade jag upp dem vid hotellet de bodde på i Santa Monica och körde mot Main Street och Urth Café och Shoop's. De blev överlyckliga när vi klev in i Shoop's eftersom de säljer svenskt godis. Jag har varit där ett par gånger tidigare. Jag köpte en dumlekola och en guldnougat. Den sitter jag och smaskar på nu. Jag brukar inte vanligtvis käka godis på vardagar, men ibland festar jag till. Jag har bakat schackrutor och havresnittar till min värdfamilj nu i veckan och de älskar det! Jag bakade havresnittarna i lördags och det var nästan en full burk när jag lämnade huset söndag morgon. När jag kom tillbaka på söndagskvällen var det några kvar på botten. Skönt är väl det, då slipper jag äta upp allt. Jag älskar verkligen att baka svenska kakor, men det är så svårt att stå emot dem.

Efter godisbutiken gick vi över gatan till Urth Café som är ett väldigt mysigt café med god meny. Jag älskar deras smoothies så det blev en jordgubbssmoothie med boba och en omelett med spenat och fetaost för min del. Supergott! Sedan gick vi ner till Santa Monica beach där vi hade parkerat bilen och satt i solen en stund. Det var verkligen jättefint väder här igår. Solen sken och luften var varm. Torun, som min kompis heter, och hennes kompis Max hade aldrig varit i Malibu tidigare så jag sa att jag kunde ge dem en guidad tur i min lilla bil i Malibu. Vi stannade först vid Malibu Pier eftersom jag aldrig varit där tidigare. Det var vackert och vi hade en fin vy ut över havet och över Malibu Lagoon State Beach. Vi åkte sedan vidare på PCH och körde förbi Cheers gamla hus som nu ägs av Beyoncé och Jay-Z, enligt ryktena. Vi körde också förbi gatan som är inhägnad där Manuel bor och där även Halle Berry bor. Vi körde även förbi Zuma Beach där enligt Max många kändisar hänger. Jag bor ju väldigt nära och är där nästan varje dag. Jag visade dem Robert Downey Jrs hus och där The Bachelor är inspelat.

Vi åkte förbi kändisars hus och Max dog i baksätet när jag berättade vilka kändisar jag sett och vilka som bodde var. Listan börjar bli ganska lång nu... När vi körde förbi Julia Roberts hus tyckte vi att vi såg Julia Roberts hoppa in i en vit bil. Vi såg en smal kvinna med stora glasögon som var väldigt lik henne... De sa: Follow that car!" Och det gjorde jag också. Jag tänkte visa dem Point Dume efter Julias hus och Sean Penns hus som är på samma gata och som tur var åkte denna bilen i den riktningen också. Vi följde efter en bra bit, men sedan parkerade vi och gick mot Point Dume. Bilen kom tillbaka och vi såg då att det inte var Julia Roberts... Vi blev lite besvikna, men jag sa att de alltid kan komma tillbaka senare och träffa henne. Jag kommer förmodligen se henne igen. Jag har sett henne  två gånger tidigare. Vi hikade upp till toppen av Point Dume och tog lite kort på toppen.

Efter sightseeingen i Malibu var det dags att dra sig tillbaka mot Santa Monica. Vi åt på Hooters, som är en känd restaurang där servitriserna går med tajta tröjor och korta shorts. Jag har aldrig varit där tidigare, men det var kul att se det. Det var en viktig basketmatch på de stora TV-apparaterna i restaurangen, men vi hann inte se mer än början. Det var West Side mot East Side som spelade med toppspelarna. Självklart var Kevin Durant en av stjärnspelarna i the West Side. Jag berättade att jag gått jämte honom i Santa Monica. Efter Hooters var vi tvungna att springa över gatan och köpa varsin Fro-yo och sedan stressa vidare till bilen. Vi började köra runt 6 och deras flyg gick 8 på kvällen. Det tar vanligtvis inte så lång tid till flygplatsen från Santa Monica eftersom det bara är runt 1,5 mil, men eftersom det var långhelg var det mer trafik. Alla är lediga även idag för det är en federal holiday. Det är the Presidents Day eftersom det var dagen då president Washington föddes. Det är alltid den tredje måndagen i februari, men hur det funkar med hans födelsedag får jag inte riktigt ihop... Man lär sig alltid om nya traditioner och helgdagar här som jag inte visste om tidigare. I alla fall så var det mer trafik än vanligt. Det tog 50 minuter att åka knappt 2 mil. Vi var framme vid deras flyg vid tio i 7, drygt en timma innan deras plan skulle gå, så vi var alla lättade och glada att vi hann. Nu har jag varit med om ännu en kul helg här i Kalifornien. Det blir varmare och varmare och jag älskar verkligen vädret. Det är dock den värsta torkan på 50 år här i Kalifornien just nu och till och med president Obama är orolig. Hur ska det gå? To be continue...



söndag 9 februari 2014

Universal Studios

I helgen var det ledig helg som gällde och det drog jag nytta av till max! Jag började lördagsmorgonen med en springtur. Jag slog två nya rekord dessutom, vilket jag tror kan ha med den äppelpajsbiten jag smaskade i mig precis innan att göra. Den gav mig en massa överskottsenergi och jag bara flög fram! Ehm, nästan... Jag köpte med mig min favoritsmoothie "Volverine" på väg till Venice, där jag mötte upp Filippa vid Saras hus. Vi fick vänta där en stund för Sara hade ett au pair-möte som tog längre tid än beräknat, men det gjorde inget. Vi snackade en bra stund och sedan kom Sara och plockade upp oss. Vi styrde kosan mot Hollywood och Universal Studios runt klockan ett på dagen. Vi käkade på Wolfgung Puck, vilket jag gjorde med Erik och pappa sist jag var här också. Det blev en god sallad för min del.

Jag hade redan ett årskort på Universal så jag slapp betala inträde. De andra tjejerna betalade och sedan gick vi in. Vi tog såklart de obligatoriska bilderna vid Universal Studios-jordgloben innan vi gick in. Väl inne försökte vi strukturera så vi kunde hinna med så mycket som möjligt. Vi hann med Studio Tour (En tur genom Universal inspelningsområde med Wisteria Lane, Vilda västern-område, en King Kong-simulation mm), The Mummy Ride (en annorlunda bergochdalbana i mörker) och Jurassic Park The Ride (Lite som Lisebergs Flum ride, fast med dinosaurier som sprutar vatten på en). Jag och Sara köpte varsin cinnabun, vilket är en kanelbulle, fast med frosting på. Jag har aldrig testat detta förut och jag trodde att det skulle vara för sött och sliskigt, men det var en gåva från himlen.

Vid 6 stängde parken så vi åkte hem till Filippa och tittade på en film och käkade popcorn. Vi sov alla över där för hennes värdfamilj var bortrest. Vi hade en riktigt bra dag tillsammans som avslutades med en myskväll. En sådan myskväll med kompisar har jag nog inte haft sedan jag flyttat hit, så det var väldigt uppskattat. Det är verkligen något som jag uppskattar mer här än hemma i Sverige, då möjligheten nästan alltid finns där.

Morgonen efter vaknade jag först som vanligt och jag började göra svenska pannkakor. De blev lite missbildade, men helt okej. Filippa fick stå för andra satsen för jag gjorde lite för lite. Hon vet hur man gör pannkakor hon. ;) Vi åkte från Filippa vid 9.45 och körde ännu en gång till Universal Studios. Vi fick återigen betala den hutlösa summan $16 för parkering. Som om de inte suger ut tillräckligt med pengar från en... Denna dag hann vi med ännu mer. Jag ville börja dagen med The House Of Horrors för att vakna till lite och det kan man verkligen säga att vi gjorde. Jag tror att jag tappade räkningen hur många gånger vi skrek till där inne i spökhuset, men det följdes alltid med ett skratt, i alla fall för min del. De andra två tjejerna var mindre exalterade. De gick bakom mig och höll om varandra och bad om att det snart tog slut. De var många människor som klätt ut sig i läskiga kostymer som stod gömda bakom skynken och hörn och hoppade fram. Någon stod bakom ett vitt lakan och man såg hans siluett med en kniv bakom. Han hoppade fram och högg mot mig medans gnissliga fioler dånade runt omkring. Det var verkligen skräckfyllt, hisnande och jättekul. Det är verkligen något att rekommendera, om du nu inte har hjärtproblem förstås.

Vi hann också med Transformers The Ride 3D som var lite som The Mummy ride, fast med mer skärmar och 3D-effekter. Vi åkte även The Simpsons Ride. Där satte vi oss i en vagn som skakade runt oss och som var omgiven av en stor 3D-skärm. Det kändes verkligen som om vi satt i en riktig bergochdalbana, fast vi egentligen inte rörde oss en meter framåt. Vi fick alla ont i nacken dock, för vi satt och tittade uppåt samtidigt som vi var tvungna att spänna våra nackmuskler för att inte huvudet skulle slängas fram och tillbaka.

Vi gick in en snabbis på en utställning med rekvisita från olika filmer, men den var väldigt liten. Efter alla åkturer kände vi oss alla snurriga och lite lätt illamående, så vi bestämde oss för att se lite shower ute i friska luften. Vi såg Animal Actors som är en söt show med djurtränare och deras hundar, katter, marsvin, höns, ankor, råttor, en ara, en falk, en gris och en tvättbjörn. Det är väldigt underhållande att se ded små djuren springa omkring och göra precis vad de har blivit tillsagda. Vi såg även Water World som är en helt fantastisk show med stuntmän och en stuntkvinna. De hoppade/föll från höga höjder, åkte vattenskidor, vattenskoter, slogs, satte varandra i brand och var allmänt modiga. Det var nog det bästa på hela dagen.

Vi åkte The Mummy Ride och Jurassic Park The Ride denna dagen också, för det var några av våra favoriter från dagen innan. Det var väldigt kul att se bilderna som togs under alla åkturer vi gjorde. Jag skrattade på samtliga och höll upp armarna eller gjorde gester medan de andra såg skräckslagna ut eller blundade. Vid 2 var vi klara inne på området så vi gick ut och käkade på Hard Rock Café. Jag tog en sallad igen som var mycket god den med. Under den knappa timmen vi var där inne ropade personalen ut tre gånger att ett barn fyllde år och skulle alla ropa "Happy Birthday" till dem. Det måste vara ett ganska populärt resemål som står högst på barnens önskelista.

På kvällen hade jag och Filippa au apir-möte så vi åkte alla till Thousand Oaks för att dansa Line Dancing i en stor publokal. Ingen dansade. Alla satt och kallpratade. Jag träffade i alla fall två nya au pairer som ersätter två "gamla" au pairer från min grupp. De verkade jättetrevliga. En av dem är från Finland och hon har ett väldigt vackert andranamn; Elina. Det ska tydligen bli lite ändringar runt grupperna, men mer om det senare. PS: Jag tänkte extra mycket på min pappa och bror idag när jag besökte Universal Studios. Vi hade verkligen en underbar tid tillsammans under de 9 dagar vi fick ihop i höstas. Nu har ni nog tröttnat vid det här laget av allt läsande. Tack alla ni som orkat läsa ända hit, bra jobbat.









torsdag 6 februari 2014

Februari

Nu tänkte jag göra en uppdatering igen så det slipper bli så mycket text varje gång. Sedan sist har det inte hänt så mycket, men jag kan berätta att vädret har varit lite sämre den här veckan. Jag kan räkna på en hand hur många gånger det regnat här sen jag kom hit för drygt 7 månader sedan. Inatt och idag har det regnat en hel del, men inte direkt som det gör i Sverige. Det är kallare nu, runt 13 grader. I måndags var det ganska blåsigt ute, men jag bestämde mig för att ge mig ut ändå. Jag gick 5,5 km uppför en backe för att komma till det närmsta "shoppingstället". Jag vet inte vad man ska kalla det riktigt, men det är inte direkt shopping, utan mer en mataffär och små snabbmatshak och caféer. Mitt favoritsmoothie-ställe ligger där nämligen. Jag beställde en sallad med kål, quinoa, linser, jordgubbar och pekannötter. Mums! Sedan gick jag tillbaka så min promenad blev 1,1 mil allt som allt. Dagen efter gjorde jag samma sak, men beställde då blomkålssoppa och en smoothie som heter "Fountain of Youth", mycket exklusivt...

Personalen som jobbar tycker nog att jag är knasig för jag gjorde ett besök en tredje gång dagen därpå på kvällen. Jag träffade en kompis direkt efter att jag slutade jobba mitt på dagen, vid Malibu Kitchen. Jag åt en kycklingwrap och snackade med min tyska vän Anneke i drygt en timma. Sedan gick jag till biblioteket och skrev äntligen klart mitt projekt. Jag stannade på smoothie-stället på vägen hem och köpte min favorit: "Brazilian Bowl". När jag kom hem startade jag datorn och renskrev och kollade igenom hela min inlämning. Jag skickade sedan iväg det och drog en suck av lättnad. Nu kan jag förhoppningsvis slappna av fram tills helgkursen som är i början av Mars, och hoppas på att de godkänner det.

Idag har jag inte gjort mycket. Jag skulle träffa en kompis, men han kunde inte för hans värdbarn var sjukt så han var tvungen att stanna hemma och ta hand om henne. Så jag kollade på Breaking Bad och sprang en runda. På vägen hem fick jag se en coyote (prärievarg) för första gången i dagsljus! Den gick över gatan och var inte rädd för mig alls. Det är en  konstig en. Jag fick ett par oskarpa kort med min mobil.

I helgen är jag ledig så jag har bestämt med Filippa och Sara att vi ska träffas båda dagarna och åka till Universal Studios! Det ska bli så himla kul! På söndag kväll är det au pair-möte och då blir det country line dancing, vilket jag aldrig tidigare testat. Det ska vara en tävling med bästa cowboy outfit, men den tänker jag inte lägga mycket energi på att vinna...

Jag kan också nämna att jag skypade med både pappa och mamma idag vilket alltid är jättekul. Det var jobbigt igår, för min kusin somnade in igår och jag är fast här och kan inte stötta dem där hemma. Men jag vet att de är starka och klarar sig utan mig också. Vila i frid <3

När jag skypade med mamma lärde hon mig ett trick hur jag ska få över mina bilder från mobilen till datorn. Det har krånglat på senaste tiden, men om man öppnar bilderna på mobilen när den är inkopplad så fungerar det. Så här kommer en bildbomb. Bilderna med Marabou, semlor, Rexona-deo och alla andra svenska lyx-prylar är från förra söndagen då jag besökte Shoop's. Det är en butik/restaurang med europeisk mat och andra speciella prylar. Jag åt en semla för det var första februari och det var nog enda chansen jag skulle få för i år, men jag ångrade mig vid första bettet. Det var med marginal den äckligaste semla jag ätit. Jag var tvungen att äta den ändå... Men lakritsen och deon är jag jättenöjd med! Rexona-deon kostade dock $10, vilket är nästan 70 svenska kronor.











söndag 2 februari 2014

Roadtrip, Santa Barbara, vänner, bio, hike, Superbowl. Allt helt enkelt...

Tjena bloggen!

Nu var det ett tag sedan igen och jag kan väl nämna lite vad som hänt.. Jag skrev sist att jag skulle åka på roadtrip till Santa Barbara med Filippa och Sara förra söndagen och det gjorde vi också. Vi kom iväg lite sent, runt 12, så jag hann springa, pussla och prata med mina värdföräldrar om att jag vill förlänga. De blev sjukt glada och jag blev också glad av att se deras entusiasm. När Sara kom och hämtade upp mig i sin bil hittade de en död skunk vid sidan på vägen. Vi har känt ett tag att det luktar och där fick vi svaret. Vad vi gjorde med den är en annan historia...

Väl på väg använde vi oss av Saras bils GPS, vilket var ett nybörjarmisstag. Vi tog en Canyon road som jag inte åkt på förut och jag förstod snabbt varför jag inte gjort det tidigare. Det var den mest kurviga, smala och illamående väg jag åkt på. Det tog över en halvtimme att köra upp och den jag brukar ta, tar under 20 minuter. Jag var den enda av oss som varit i Santa Barbara innan och jag hade redan sett stranden och hamnen och det var lite regnigt så vi bestämde oss för att utforska downtown. Det var riktigt mysigt och gammaldags. Huvudgatan State Street påminde om en mer gammalmodig variant av Rodeo Drive, fast med färre exklusiva affärer förstås. Det första vi gjorde när vi kom till Santa Barbara var att åka till Santa Barbara Mission som är en gammal och vacker kyrka. Jag hade fått tips om att det skulle vara en vacker plats, men det var inte riktigt något tre tjejer i 20-års åldern uppskattade. Vi anlände och drog drastiskt ner medelåldern mot de andra 70+arna som var där. Vi såg busslaster med pensionärer som åkt dit för att se denna rosa kyrka. Vi såg den bara från utsidan för man behövde betala inträde för att se trädgården och inuti kyrkan och vi kände oss inte superlockade att gå in. Vi åkte sedan ner till State Street och åt lunch/middag på en italiensk restaurang. Jag och Sara åt Risotto och Filippa pizza. Jag tror att både jag och Sara ångrade oss, eftersom pizzan som utsökt ut och risotton var minimal och inte så krämig som vi båda vill ha den. Det var som något man lätt kunde slänga ihop hemma i sitt kök. Vi bestämde oss därför att gå till Yoghurtland för lite efterrätt. Det blev en alldeles för stor frozen yoghurt för min del och den höll mig mätt resten av dagen + lite illamående.

Efter Santa Barbara åkte vi till Camarillo Outlet som ligger på vägen hem. Jag köpte bara en nike-tröja, men jag hade först tänkt köpa ett par vita. låga converse, men såklart hade de dem inte i min storlek. Jag hade dessutom en kupong på Converse att handla för, men den gav jag till Sara och Filippa så att de kunde dra nytta av den istället. Jag blev också sugen på att köpa en ljusblå Ralph Lauren-skjorta, men självklart fanns det inte i min storlek i den modellen jag ville ha. Jag "sparade" en hel del pengar den dagen, även att det var frestande att köpa många saker. Vi åkte sedan hem och sa att vi måste göra detta igen. Santa Barbara är en fantastiskt fin stad, särskilt när det är vackert väder, så vi ska därför göra ett återbesök när det är soligt och varmt.

I onsdags träffade jag min amerikanska vän Lauren igen. Hon jobbar bland annat på Agoura's Famous Deli och vi bestämde oss för att åka dit och käka. Jag åt en god kycklingsallad med mandariner och nudlar. Lite oväntad, men god kombination. Vi hade jättetrevligt som vanligt och det var kul att se hennes jobb.

Igår, lördag, hade jag min lediga dag. Jag frågade några kompisar på morgonen om de kunde ses och jag bestämde med Sara. Jag träffade henne runt 2 och fick för första gången se hur hon bor. Det var väldigt ljust och luftigt, precis så man tänker sig att det ser ut hos en svensk/amerikansk familj. Jag fick också se den söta hunden som hon tar hand om. Vi åkte till Hollywood Hills och hikade på Runyon Canyon. Det är känd och populär trail som vi både tyckte om jättemycket. Vi gick först en lång sträcka uppåt och på toppen kunde vi blicka ut över stora delar av Downtown LA och såklart Hollywood-skylten lite längre bort. Det var väldigt klart och vackert den dagen så vi hade verkligen tur med vädret. Sedan hade vi bara nedförsbacke kvar, vilket var skönt. Vi skulle möta vår tyska vän Lea vid berget, men hon tog en annan ingång så vi hittade aldrig varandra. Vi bestämde oss alla för att åka till Santa Monica för att käka middag och se på bio. Det blev den kinesiska restaurangen PF Changs och bion The Awkward Moment med Zac Efron. Vi var ganska stressade vid restaurangen för vi hade bara 1,5 timme på oss till bion började och biljetterna vi hade bokat var inte reserverade platser, utan först till kvarn. Det tog över en halvtimme att få ett bord och det tog en stund att få maten. Vi kom till bion vid utsatt tid och hittade som tur var tre bra platser bredvid varandra. Bion var helt okej. Det var en vanlig romantisk komedi med typisk amerikansk humor och med väldigt förutsebara händelser. Allt som allt blev det en riktigt bra dag.

Idag har det inte hänt så mycket. Jag har jobbat hela dagen. Det har varit Superbowl, men ingen kan vara mindre intressant än jag. Jag förstår inte ett skit av reglerna och de blåser bara av hela tiden och slänger in reklam var och varannan minut. Jag vet att det var Seattle mot Denver, mer än så var inte relevant för mig. God natt.