lördag 7 december 2013

Julshopping

Nu tänkte jag skriva ett litet inlägg så ni vet att jag lever.. Jag har inte hittat på överdrivet mycket saker den senaste tiden, men jag kan ju nämna det jag kommer ihåg. Jag har jobbat såklart, tränat en del (men varit dålig med det de senaste dagarna), jag har julshoppat och det har regnat! :O
Jag julshoppade med Filippa i söndags för att hitta julklappar till min värdfamilj och vi åt sallad på Johnny's Pizza. Jag har fortfarande inte käkat en pizza där än. Jag har bara ätit pizza ute en gång och det var i San Diego. Jag hittade julklappar till barnen så nu är det gjort, vilket är skönt! Och jag vet vad jag ska köpa till päronen med så jag har julklappsshoppingen under kontroll. Jag gjorde även lite julklappsshopping åt mig själv igår i Woodland Hills. Jag slutade jobba på eftermiddagen och tänkte att någon av alla au pairer som bor där borde kunna möta upp mig vid gallerian. Så var inte fallet. Alla jobbade eller hade annat för sig så det slutade med att jag gick där själv. Det var faktiskt den bästa shoppingen jag gjort sedan jag kom hit! Det är så skönt att shoppa själv ibland. Man kan gå in i exakt de affärer man vill, behöver inte vänta vid omklädningsrum eller låta andra vänta på en och man kan ta precis hur lång tid på sig utan att få dåligt samvete. Jag shoppade på Target och Victoria's Secret. Två väldigt olika affärer. Target har allt. Jag menar allt. Kläder för alla, väskor, skor, tvättmedel, tandkräm, smink, leksaker, pharmacy, mat, juldekorationer, skålar, ja precis allt! Och det är billigt. Jag köpte faktiskt två par jeansleggings för drygt 20 dollar styck bara för att jag behöver mer än ett par jeans... Jeans är oftast för varmt att ha på sig här, men jeans tights eller vad man nu kallar det är perfekt för årstiden.

Just nu är det faktiskt väldigt kallt för årstiden. Det är drygt 10 grader och idag och i natt har det regnat en hel del. Just nu är det soligt och blåsigt, men jag får ta det lugnt när jag ska ut och köra senare. I Sverige får man ju alltid varningar om att man ska ta det försiktigt på vägarna när det precis har börjat regna efter en varm period. Då luckras oljan upp som lagrats på asfalten och kommer upp till ytan och gör det halt för bilarna. Tänk då hur det är här. I Sverige är det varmt och soligt max en vecka i sträck. Här har vi haft det fint i månader... Det har säkert varit många trafikolyckor idag.

Jag ska strax iväg och träffa Lea från Tyskland och sedan Sara från Sverige. Vi ska mötas upp i Santa Monica som vanligt och vi får se vad vi hittar på.





4 kommentarer:

  1. Kul med lite shopping! Din nya pyjamas är jättefin och ser så skön ut! Många kramar <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den är gudomligt skön! Många kramar till dig med <3

      Radera
  2. Vad härligt du har det. Så fina pyjamaser du köpt.
    Sänder en stor Luciakram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag köpte bara den rosa och jag är jättenöjd :) Skickar en stor luciakram tillbaka <3

      Radera